Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 33 от 60
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 16 August, 2020.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Liguria унисекс -без опаковка- 150ml

Модел без опаковка
Производител Acqua di Parma
Цена: 110.00лв.
Коментари
BLU MEDITERRANEO е вдъхновяваща колекция от Acqua di Parma, която празнува красотата и душата на Средиземноморието и неговите живи и красиви пейзажи. В ароматите на колекцията са представени различни видове цитрусови плодове, очароващи цветността на Италия и нейното крайбрежие. Най-новото издание за прочутата синя линия, Chinotto di Liguria, която се присъединява към колекцията Blu Mediterraneo през 2018 г., носи със себе си чувствата на щастие, които предлагат коктейлите от цитрусови сокове, пресни мандарини и специалния вид цитрусови видове Chinotto (citrus myrtifolia , цитрусово дърво с листа, подобни на мирта).

Chinotto, най-редките и най-ценните цитрусови плодове,малко горчиво съкровище на Италия.

Освежаваща и жизнена композиция е вдъхновена от уникална контрастна страна. Ароматът отразява спомените на перфектното слънчево утро и разходка покрай дърветата от чиното и мандарина. Разкош и свежест, както и лека, оптимистична сладост се обогатяват от елегантния аромат на жасмин с нежни подправки и чувствен мускус.

В прегръдката на пясъчни плажове и успокояващия звук на морските вълни ще усетим пикантно зелените аромати на здравец, освежени с енергична смес от розмарин и кардамон. Пачули и мускус предизвикват тишината и спокойствието на недокосната природа и усещане за благополучие.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет