Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 6 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 23 February, 2018.

Acqua di Parma Colonia Quercia EDC за мъже -без опаковка -100ml

Модел без опаковка
Производител Acqua di Parma
Цена: 180.00лв.
Коментари
Acqua di Parma Colonia Quercia се присъединява към великолепната колекция през 2016 година. Тя е вдъхновена от специалните и редки съставки, които в парфюмерията са ключови, за създаването на шедьоври.
Colonia Quercia ни отвежда на едно вълнуващо пътешествие до Пиемонт и неговата италианска аристократична атмосфера. Там природата се цени изключително много. Дърветата са се смятали за свещени още от дълбоки времена, защото тяхното дълголетие ги е направило свидетели на множество исторически събития. Те са съпровождали не само историята, но и традициите, които се предавали от поколение на поколение. Дъбът е смятан за "Цар на дърветата" и бил наричан още "Дървото на живота". Това се дължало на изключителната му издръжливост и дълголетие, символ на сила и мъдрост. Мъхът, който расте по кората му е изключителна и важна съставка в парфюмерийният свят.

Парфюмът носи великолепната сила на това скъпоценно дърво. Композицията включва в себе си и освежаващи цитрусови нотки, petitgrain, розов пипер, здравец, кардамон, тонка и пачули.
Acqua di Parma Colonia Quercia ще се хареса на парфюмните ценители, особено на тези, които обожават дървесните ухания!
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет