Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 12 от 13
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 15 July, 2021.

Ajmal My Wonder Eau de Parfum за жени - 85ml

Модел EDP
Производител Ajmal
Цена: 85.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Позволете на трайната свежест на плодов акорд, украсен с богати прахообразни нюанси на кехлибар, да разпръснете очарованието си на километри наоколо. Бъдете готови, тъй като AJMAL MY WONDER със сигурност ще създаде около вас аура на страхопочитание. Обаятелната му парфюмна композиция, се разкрива с топ нотки от портокалови цветчета и лимон. Сърцевината му е изпълнена със сандалово дърво и праскова, а основата е изградена от ванилия и кехлибар.

Известен със своята широка гама от парфюми, Ajmal е арабска марка парфюми, която владее парфюмното изкуство в продължение на почти седем десетилетия. Откакто арабският й основател, Хаджи Аджмал Али отвори марката през 1951 г., тя оставя незабравимо ориенталско докосване в глобалния парфюмерен свят. Започва като търговец на oudh и oudh oil, докато първият му известен магазин в Мумбай е отворен през 60-те години на миналия век, а след това са създадени нови магазини в ОАЕ през 1976 г. Днес ароматите Ajmal са добре познати в 34 града с 56 компании - притежавани търговски обекти в Индия и на всички основни онлайн пазари.