Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 3
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 March, 2022.

Alexandre J Golden Oud EDP унисекс парфюм - без опаковка - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 90.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Богат на ароматни подправки, дълбоки гори и иглолистни дървета, Golden Oud е пътуване в Изтокa, напомнящо на каравани, превозващи екзотични съкровища.
Golden Oud Alexandre.J е вдъхновяващ и слънчев унисекс аромат. Парфюмната пирамида е изградена и вдъхновена при създаването си от аромата на скъпоценната дървесина на дървото уд, което расте в екзотичните страни. Изящното звучене на сладки дървесни нотки се преплита с пикантни нотки на мускус и пачули, предизвиквайки радост, вдъхновение и ярки емоции. Този толкова красив и страстен аромат е затворен в невероятна запомняща се луксозна златна бутилка. Александър J. Golden Oud се разкрива с уникални великолепни слънчеви нотки в началото, които веднага карат да се влюбите в него. Сърцето е комбинация от хладни нотки на ветивер и успокояваща бяла дървесина, кремообразно сладко сандалово дърво и романтични ефирни виолетки, заобиколени от листа от пачули. Дъбов мъх, драгоценна дървесина на уд и топъл мускус слагат достоен завършек в базата.

Връхни нотки: ароматни нотки
Сърдечни нотки: ветивер, бяло дърво, сандалово дърво, теменужка, пачули
Базови нотки: мускус, уд, мъх
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет