Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 2
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J Iris Violet EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 115.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Iris violet е един от красивите аромати от колекционерската линия. Iris Violet е плодов флорален млад и изтънчен аромат. Това е почит към френския роялти и празника на младото и свежо цвете на ириса. Това е аромат на енергия и щастие, който ви прави весели през целия ден. Виолетовото е цветът на самоуважението и достойнството!

Ароматът се отваря с киселата свежест на екзотични плодове, която идва да наелектризира вкусна хрупкава ябълка. След това се появява ирисът, ярък, радостен и пъстър. След това нотките на роза и жасмин избледняват в съблазнителен акорд от кашмирено дърво и бял ванилов мускус.

Връхни нотки: Екзотични плодове, италиански бергамот, ябълка
Сърдечни нотки: роза, жасмин, ирис
Базови нотки: Кашмеран, Вирджински кедър, Бял мускус, Олибанум, Пачули, Бензоин, Ванилия
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет