Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 3 от 3
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 March, 2022.

Alexandre J Silver Ombre EDP унисекс парфюм - без опаковка - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 92.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J Silver Ombre е унисекс парфюм, който принадлежи към семейството на ориенталките ванилови аромати. Сладък и сочен парфюм с ориенталски нотки, който пленява поради богатството на своята ориенталска амброва роза. Освежава и призовава за пътуване, изпълнено с нови преживявания и открития. Ароматната пирамида създава весело и ведро настроение, звучи перфектно през целия ден или вечер, като смесвайки се с кожата ви постепенно разкрива цялото богатство на състава си. Усеща се в началото с взрив от освежаващ лимон в контраст със сладка сочна круша. В сърцето образуват чувствен воал от пикантност подправката карамфил, мистичен смолист олибанум, царствена роза и кремообразна сандалова дървесина, даваща на парфюма пълнота и благородство. Утихвайки, в базата се образува дълготраен шлейф от нежен мускус и златен смолист кехлибар.

Връхни нотки: лимон, круши
Сърдечни нотки: сандалово дърво, роза, карамфил подправка, олибанум (ароматна дървесна смола)
Базови нотки: мускус, кехлибар
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет