Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 2
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J The Majestic Amber EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 135.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J The Majestic Amber е сладък и завладяващ дървесен дамски парфюм. През 2020 г. тя зарадва почитателите си с пускането на цяла серия от изключителни аромати, наречена The Art Deco Collector. Колекцията е посветена на красивата епоха арт деко и се характеризира с блясък, фантастичен лукс и пълна свобода на творчеството. Majestic Amber отдава почит на творенията на солифлоре със сияйна и женствена роза. Неговите венчелистчета, като галещи от слънцето жълти плодове, му придават прекрасния златисто кехлибарен цвят, подобно на пищния декор от миналото.

Връхни нотки на величествен кехлибар, съставен от грейпфрут и праскова. Прасковата добавя богато кадифено докосване и придава на този аромат розов кадифен тон. Розите започнаха да цъфтят в сърцето на тази елегантна роза soliflore. Присъстващите в сърдечните нотки нотки на боб Даван и тонка перфектно допълват основната розова нотка и правят величествения кехлибар уникална и специална. Кехлибар, присъстващ в базовите нотки, дава уникална комбинация от топлина и чувственост. Други основни нотки пачули, ирис, амброксан и ванилия придават свеж дървесен тон на този невероятен цветен аромат.

Връхни нотки: праскова, грейпфрут
Сърдечни нотки: роза, давана, боб Тонка
Базови нотки: ванилия, амброксан,ирис, карамел, пачули,кехлибар
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет