Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J The Majestic Musk EDP унисекс парфюм - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 135.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J The Majestic Musk е наситен и пикантен унисекс парфюм. Изданието е част от изключителната колекция The Art Deco Collector, вдъхновена от периода на арт деко. Уникалната гама от аромати в тази колекция пресъздава атмосферата на еманципация, луксозен шик и блясък, както и мистериозен ориенталски лукс във всеки детайл. В началото на аромата се разгръща топъл и нежен нюанс на розов пипер, чиято деликатност хармонично изпъква на фона на цитрусовата свежест на бергамот. В средната част сладост от бадемово-ванилов хелиотроп, балсамова иглолистна свежест на елеми и борови нюанси на хвойна насищат състава с богатство и блясък. Примамливост и страст придават на базата кадифен велур, украсен с нотки на тонка боб, кремообразност на сандалова дървесина и пудрен изискан ирис.

Връхни нотки: бергамот, розов пипер
Сърдечни нотки: хелиотроп, елеми, хвойна
Базови нотки: ирис, тонка боб, велур, сандалова дървесина
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет