Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J The Majestic Vetiver EDP унисекс парфюм - 100ml

Модел EDP
Производител Alexandre J
Цена: 135.00лв.
Коментари
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J The Majestic Vetiver е носещ удоволствие шипров унисекс парфюм. Наситеният аромат отразява приказната атмосфера на френската Ривиера в целият ѝ блясък, тази специална и уникална красота, която е царувала там през периода арт деко. В парфюмната пирамида е вплетен несравнимият ориенталски шик, който за първи път става достъпен за европейците в началото на ХХ век. Ароматът ни отвежда до възхитителния средиземноморски бряг, където започва вълнуващата история на „Великият Гетсби“ и се раждат първите шипрови аромати във вида, в който ги познаваме днес. Съставът е изграден върху класически зелени нотки на сочен босилек, цитрусова свежест на грейпфрут и контрастиращи пикантни нюанси на кардамон и чувствен кориандър. Въздушните преливания на нотките на лиатрис приличат на мирис на морски бриз, а чувствената удова нотка блести със съчетанието на изгарящ лабданум, хладен ветивер и луксозен велур.

Връхни нотки: босилек, кардамон, грейпфрут
Сърдечни нотки: лиатрис (пламтяща звезда), кориандър
Базови нотки: ветивер, велур, лабданум, удова дървесина
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет