Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 22 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 15 June, 2023.

Amouage Epic 56 Екстракт парфюм за жени - 100ml

Модел Parfum
Производител Amouage
Цена: 615.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Възвишен съюз на изключителна концентрация и продължително стареене, това емблематично творение става още по-необикновено.
С изключителна концентрация от 56% парфюмно масло, Epic 56 Woman преразглежда легендите за Пътя на коприната, разкривайки по-дълбока история на аплодираната от критиката Epic Eau de Parfum. След близо пет месеца отлежаване, качеството на неговите характерни нотки - роза, подправки, тамян и дърво - се подчертава от по-дълбока и по-сложна кехлибарена конструкция, оставяйки траен отпечатък върху сетивата.
Какво прави Epic 56 Woman „изключителна черта“?
Ароматът обикновено е смес от концентрат (съдържащ ароматни масла) и алкохолна основа. Някои аромати също могат да съдържат малко вода и добавки като течни UV филтри, стабилизатори или оцветители. Следователно, ароматите с по-висока концентрация на аромат съдържат повече парфюмни масла и по-малко алкохол и обратното. Обикновено по-високата концентрация на парфюмно масло означава повишена ефективност на аромата (особено по-дълготраен аромат) – но въздействието на концентрацията на масло е много по-сложно и варира в зависимост от всяка формула.
Amouage Epic 56 Woman - 56% изключителни масла

Връхни нотки: кимион, розов пипер, канела.
Сърдечни нотки: Centifolia Rose, Geranium, Jasmine Tea.
Базови нотки: кехлибар, мускус, уд, тамян, гваяково дърво, ирис, сандалово дърво, пачули, ванилия.