Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 12 от 19
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 07 June, 2021.

Amouage Portrayal Man EDP парфюм за мъже - 100ml

Модел без опаковка
Производител Amouage
Цена: 440.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Петата глава от втория цикъл на разказа Amouage от творческия директор Кристофър Чонг, Portrayal е проява на ориентацията на човека към себе си. Отражение на неговата или нейната уникална автентичност, става въпрос за освобождаване от клетките на уединението, което обществото обхваща хората, защото техните истини често се възприемат като шокиращо нестандартни.

„Човек, който се осмелява да се противопостави на нормите на своето общество, Portrayal е за смелите“, казва Чонг. „Той е вдъхновен от времена на драматични социални промени и хората, които са излезли извън границите на масовата култура през своето време. Това е отражение на раждането на нова епоха и на свободите, които идват с нея. "

Amouage Portrayal е обонятелно изображение на бохемската култура от 20-те години. Неговият дървесен и кожен аромат излъчва въздух с изключителна дързост. Става дума за арогантността и социалното напрежение в световния културен дискурс. С Ветивер в сърцето си и горни нотки на Виолетови листа, Portrayal Man създава страхотно, но мъжествено впечатление. Лекият му пикантен аспект обогатява дървесната му основа Cade, позволявайки на аромата да илюстрира просветляваща енергия, която е незабравима.