Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 23 от 37
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 02 February, 2019.

Azzaro Wanted By Night EDP парфюм за мъже - 100ml

Модел EDP
Производител Azzaro
Цена: 115.00лв.
Коментари
Azzaro пуска Wanted by Night през пролетта на 2018 като чувствено вечерно издание на оригиналния Wanted, създаден от Fabrice Pellegrin през 2016 г. Новият парфюм е вдъхновен от хедонистичния начин на живот на Loris Azzaro през 70-те години на миналия век.

"Azzaro Wanted by Night е ароматът на съвременния съблазнител, един изключителен човек, елегантен, смел, загадъчен, заобиколен от въздух на доверие и сила, независимо дали нощ или ден, привлича и предизвиква желание ... За него, това е една безкрайна нощ и за тях това е моментът, който никога няма да забравят ... "

Azzaro Wanted by Night се обявява като експлозивен дървесен и пикантен ориентал на ненаситна сензация, "смесица от изкушения и мъжественост". Съставът смесва екзотични дървета и подправки и подчертава трите основни споразумения: канела, червен кедър и тютюн. Началните нотки на аромата са цитрусова смес на мандарина и лимон, омекотени от сладост на канела. В сърцето се разкрива образа на мъжа съблазнител, благодарение на червен кедър, горещи нотки кимион и мистериозен аромат на тамян. Кедрови нюанси присъстват и в базата на аромата, тясно преплетени с борови елементи, кипарис и аромат на мъжествен тютюн.