Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 92 от 223
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 01 December, 2018.

Azzaro Wanted By Night Комплект за мъже 100ml EDP + 15ml EDP

Модел Комплект
Производител Azzaro
Цена: 110.00лв.
Коментари
Azzaro Wanted By Night Set for men - 100ml EDP +15ml EDP

Azzaro пуска Wanted by Night през пролетта на 2018 като чувствено вечерно издание на оригиналния Wanted, създаден от Fabrice Pellegrin през 2016 г. Новият парфюм е вдъхновен от хедонистичния начин на живот на Loris Azzaro през 70-те години на миналия век.

"Azzaro Wanted by Night е ароматът на съвременния съблазнител, един изключителен човек, елегантен, смел, загадъчен, заобиколен от въздух на доверие и сила, независимо дали нощ или ден, привлича и предизвиква желание ... За него, това е една безкрайна нощ и за тях това е моментът, който никога няма да забравят ... "

Azzaro Wanted by Night се обявява като експлозивен дървесен и пикантен ориентал на ненаситна сензация, "смесица от изкушения и мъжественост". Съставът смесва екзотични дървета и подправки и подчертава трите основни споразумения: канела, червен кедър и тютюн. Началните нотки на аромата са цитрусова смес на мандарина и лимон, омекотени от сладост на канела. В сърцето се разкрива образа на мъжа съблазнител, благодарение на червен кедър, горещи нотки кимион и мистериозен аромат на тамян. Кедрови нюанси присъстват и в базата на аромата, тясно преплетени с борови елементи, кипарис и аромат на мъжествен тютюн.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет