Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 26 от 30
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 11 March, 2023.

Baylis Harding Elements Pink Blossom&Lotos Flower Душ гел -500ml

Модел Душ-гел
Цена: 20.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Екзотична ароматна смес от цвят на лотос, розови плодове, кокосова вода и подхранващ витамин Е. И двете освежаващи, флорални и тропически, за да повдигнат сетивата. Нежна, богата хидратираща формула, наситена с екзотична ароматна смес от лотосов цвят, розови плодове и кокосова вода. Този луксозен гел за тяло ще остави кожата ви да се чувства красиво почистена, овлажнена и копринено гладка.

Основана през 1970 г. в сърцето на Англия, Baylis & Harding е семеен бизнес, който се е разраснал от скромно начало, за да се превърне в печеливш международен успех. Красиво изработени, красиво опаковани и красиво ароматизирани, Baylis & Harding създават подаръци, които се отварят с наслада и продукти, за да направят дома ви по-красив.

Нежна, богата хидратираща формула, наситена с екзотична ароматна смес от лотосов цвят, розови плодове и кокосова вода. Този луксозен гел за тяло ще остави кожата ви да се чувства красиво почистена, овлажнена и копринено гладка.