Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 2
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 12 June, 2022.

Bottega Profumiera Mon Jardin EDP Унисекс -без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Bottega Veneta
Цена: 100.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Новата колекция на Bottega Profumiera предлага композиции за всеки вкус. Те са деликатни, емоционални и специални. Имената на ароматите от новата колекция са следните: Shardana, Rose Poudre, Galantuomo, Mon Jardin, Polianthes и Gourmand и историята на Maurizio за всеки аромат поотделно събужда желанието да ги тествате и изследвате композициите.

Mon Jardin е аромат, посветен на красивото място близо до Рим - Градините на Нинфа. След стогодишнината на унищожението, маларията и влажните зони, градините на Нинфа бяха възстановени в стара слава и блясък през 20-ти век. Това е една от най-красивите озеленени градини в света и ключът към успеха се крие в специфичното му географско местоположение. Цялата територия на градината е естествено зелено, което позволява на много растения да растат и да се развиват дори три пъти повече, отколкото при обикновени условия. Растенията в тази градина достигат три пъти по-голям размер в сравнение с други места по света. Лек дъждец, падащ почти всеки следобед, създава перфектни условия около Ninfa, уникални в света.

Композицитя се разкрива с нотки на мандарина, бергамот, нероли, портокалов цвят, жасмин, смокинови листа, ирис, мускус и сандалово дърво. Mon Jardin е леко воден аромат, освежаващ и с елегантни флорални, релаксиращи нотки, които ясно говорят за неразрушимата връзка между водата и живота.