Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 23 от 30
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 07 September, 2018.

Boucheron Boucheron Femme EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Boucheron
Цена: 68.00лв.
Коментари
В колекцията от парфюми от бижутерската къща на Boucheron се увеличава с още един скъпоценен камък през октомври 2012 г. Новият аромат Boucheron Femme Eau de Parfum пристига в ограничен брой в тъмен флакон с прозрачно стъкло в самия център. Непрозрачната част на бутилката е украсена с вълнообразни гънки с контраст на златни цветни пръстени на шията на бутилката.

Луксозното творение от 1989 г. - състава на аромата Boucheron остава непроменено. Светещите цитрусови нотки в началото осигуряват характерен оптимизъм и доза радост.

Сладкият мандарин, съчетан с портокалов цвят, отваря състава и води до богато сърце, изпълнено с различни аромати. Жасминът, тубероза и иланг-иланг цветя се подреждат и смесват богатите си аромати, за да осигурят красив букет аромати. Базовите бележки обхващат топъл и пухкав кехлибар, заедно с меки, кремави нотки на ванилия и сандалово дърво.

Легендарният флакон на Boucheron, който служи като вдъхновение за много модели от скъпоценни бижута, може да бъде намерен и в това издание. Представлява жена в черна вечерна рокля в града на светлините край река Сена. Неговият аромат осигурява златна аура и блести през нощта. Светлината на аурата се представя в централната част на бутилката, която предлага слънчево жълто ароматна течност и предлага перфектен тъмно-светъл контраст с подчертана елегантност и изтънченост.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет