Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 3 от 8
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 18 September, 2022.

By Kilian Intoxicated EDP унисекс парфюм - 50ml

Модел EDP
Производител By Kilian
Цена: 420.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

By Kilian Intoxicated е ароматен пикантен унисекс аромат.
Необяснимо пристрастяващ, Intoxicated ограничава жаждата като чаша богато турско кафе, подправено със зелен кардамон – както в масло, така и в абсолютна форма – удвоявайки пристрастяващата крепост на това стимулиращо вещество. Топлината се издига като поток с пикантна канела и халюциногенно индийско орехче. В основата му, като на дъното на деликатна порцеланова чаша, плува кристализиралата сладост на карамелизирана захар.

Kilian Intoxicated Perfume е идеалният аромат за уютни есенни нощи. Нотки на кафе, кардамон, канела и индийско орехче създават ароматен и красиво балансиран акорд от сладост и подправки. Дървесна основа от карамелизирана захар, изгорена до съвършенство, добавя към вкусното богатство и наслада на аромата. Топъл и привлекателен, но не прекалено тъмен, този дълготраен аромат вдъхва усещане за безгрижно удоволствие и радостта от простите удоволствия. Най-подходящ за ежедневни поводи, този парфюм е страхотен за всяко време на деня или нощта.