Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 11 от 14
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 19 November, 2018.

Cartier Carat EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Cartier
Цена: 125.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Cartier Carat представлява ароматно тълкуване на диаманти. Cartier парфюмериста Mathilde Laurent искаше да направи парфюм, който ще да блести така жив и интензивен, колкото диаманти. Carat е описан като цвете, изпълнено с живот, експлозия на удоволствие и свежест с молекули на радост, натоварени с кристална енергия.

За да постигне това, производителят на парфюми реши да имитира оптичен фонем, който е характерен за диамантите: дифракция на цвета. Така тя избра седем различни свежи цветя, които, когато се съчетават, формират ново, абстрактно цвете.

Съставът представя цветовете на дъгата под формата на цветя; виолетово, индиго, синьо, зелено, жълто, оранжево и червено са заловени с нотки на виолетово, лилия, зюмбюл, иланг-иланг, нарцис, орлови нокти и лалета.

Аромата започва в началото малко по-силно и остро и за няколко кратки мигa. Точно преди да се замислите дали не е много остър, или просто не е подходящ за вас, той се успокоява в нещо свежо , сладко, но не поразително, и само леко плодово, леко зелено. Десет минути по-късно, Carat е бледо, но светло и слънчево и весело, пролетно флорално. Както се рекламира, ще уловите светкавици на отделните флорални ноти - има прекрасни извивки на нарцис тук и там - но нито една нота не доминира дълго.