Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 9
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 10 November, 2020.

Cartier Pasha Parfum за мъже - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Cartier
Цена: 128.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Бъдете смели с Cartier Pasha de Cartier, съвременен парфюмен аромат на fougere Eau De Parfum за мъже с топли дървесни и земни зелени фасети.

Дълбоко интензивен и дълготраен аромат, Cartier’s Pasha Eau De Parfum е модерен поглед върху оригиналната тоалетна вода Pasha Eau De. Mathilde Laurent комбинира най-добрите съставки, за да създаде парфюм с висока концентрация, който обединява чувственото сандалово дърво и огнения кехлибар за аромат с трайно задържане на кожата.

Включването на пачули предлага земен край; топлите, дървесни нотки, смесени с тревисти зелени, създават модерен акорд на фужере, идеален за стилен джентълмен, който иска да бъде забелязан.

Cartier е синоним на лукс и фина изработка и това не се отнася само за техните бижута и часовници. Обичаме щателните детайли, които Cartier плаща на всеки елемент от всяко творение, и тази Eau de Parfum не е по-различна. Вдъхновена от емблематичния часовник Pasha, бутилката е украсена с пръстен Trinity на аксесоарите, гадрони и корона от син сапфир.