Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 3 от 12
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 01 January, 2021.

Chopard Collection Agar Royal EDP унисекс парфюм - 100ml

Модел EDP
Производител Chopard
Цена: 360.00лв.
Коментари
Chopard Agar Royal е почит към Великите крале на Индия, дворците на махаражите и великолепието и блестящите цветове на субконтинента, което кара удът да вибрира с цялата светлина и богатство на своята земя на произход. The Master Perfumer създаде благороден и харизматичен „бял“ уд, като украси Oud Assafi с други велики символи на парфюмното наследство на Индия: sambac жасмин, тубероза, сандалово дърво и киприолна нагармота. Аромат, чието име предизвиква своите корени, което на санскрит „агару“ означава „дърво, което не плува“ поради високото съдържание на смола. Agar Royal е парфюм от кралски произход, носен като невидима дреха, бродирана със злато и светлина.

"Представих си Agar Royal като почит към най-благородното наследство на Индия и неговата обонятелна интензивност. Agar Royal е като скъпоценен бял плат, брокат от коприна и бяло злато, инкрустиран с камъни, орнаменти и пайети - церемониалната рокля на велик Могол император.

При създаването му исках да отдам почит на всички велики суровини на парфюмерията, които имат силата да ме пренесат в опияняващата чувственост и мистерия на Индия: индийски уд, жасмин самбак, тубероза, сандалово дърво, киприол нагармота ... "
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет