Горе

Christian Dior Fahrenheit Le parfum за мъже - 75ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 13 от 30
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 07 May, 2014.

Christian Dior Fahrenheit Le parfum за мъже - 75ml

Модел EDP
Производител Christian Dior
Цена: 195.00лв.
Коментари
След летни версии и издания Aqua Fahrenheit и Fahrenheit Absolute , създателите на къщата предлагат нова, още по-интензивна версия тази година - чрез въвеждане на най-новото попълнение , Fahrenheit LE PARFUM .

Най-новата версия Fahrenheit LE PARFUM е пристигнал на пазара в началото на януари 2014 г. и осигурява характерната хармония на контрастите . Ароматът е създаден от парфюмериста на къщата на Dior , Francois Demachy.

Композицията се отваря с най-интензивната бележка досега , велур, придружени от сицилиански мандарина и сладък корен от сладник . Сърцето на състава предоставя нова смесица от аромати чрез смесване виолетово листо и ром подправено с кориандър и кимион. База на парфюма въвежда Bourbon ванилия който подчертава красотата на съставките , осигурява стабилност , затопля и се гушка в кожата.

Fahrenheit Le Parfum пристига в характерна форма флакон , чието стъкло е с преливащи се цветове в нюанси от мастило черно, червено с над светъл, слънчев жълт нюанс . Може да го намерите като 75ml в концентрация парфюм.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет