Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 27 от 29
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 21 February, 2023.

Christian Dior Homme Sport 2021 Тоалетна вода за мъже - 75ml

Модел EDT
Производител Christian Dior
Цена: 165.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Dior Homme Sport 2021 е дървесен пикантен аромат за мъже. Носът зад този аромат е Франсоа Демаши. Новата тоалетна вода Dior Homme Sport играе с теми за свежест и чувственост. Ароматът беше обявен като сияен, обогатен с ново, трайно впечатление.

Енергичен и елегантен, новият Dior Homme Sport съчетава луминесценцията на цитрусови и подправкови нотки с чувствено докосване на дърво и кехлибар, които носят "удара на ъперкът на боксьор". Композицията се разпознава веднага в началото, белязано от лимонената си свежест. За новия аромат Франсоа Демаши избра да обвие свежестта в подправки и да я закръгли с дървесни нотки и тамян. Тамянът е добавен за първи път в сърцето на Dior Homme Sport.

Прозрачното стъкло на бутилката е издълбано с елегантни линии и покрито с характерната за линията капачка, черен куб с логото на DIOR HOMME. Отдолу буквите SPORT се открояват в ярко винилово червено.

Връхните нотки са лимон, бергамот и алдехиди;
средните нотки са елеми и розов пипер;
базовите нотки са дървесни нотки, олибанум и кехлибар.