Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 20 от 50
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 07 May, 2014.

Christian Dior Hypnotic Poison EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Christian Dior
Цена: 280.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Hypnotic Poison от Dior в неустоим червен флакон също има невероятна популярност дори сред по-младите поколения. Нейната съблазнителна мекота привлича вниманието със секси комбинация от цветя , подправки и гурме аромати, сред които са тези, които отварят въображението си - сладник , кокосов орех, бадеми и ванилия. Това е също една от композициите , които направиха революция в света на парфюмерията . През години той е бил предлаган в няколко различни начини и в различни концентрации. Най-новото издание подписан от парфюмериста Francois Demachy , парфюмерист на Dior , изобразява дяволската страна на парфюма с ориенталска композиция, обогатена със Самбак жасмин със своите ледени - животинска нюанси.

Hypnotic Poison Eau de Parfum е изключително естествен и черпи енергия и сила от внимателно подбрани суровини . " Hypnotic Poison играе с абсолюта , техните естествени аромати и дълбочини. " - Казва Франсоа Demachy .
Съставa на парфюма предлага съблазнителни аромати на жасмин Самбак комбиниран с портокалов цвят, които затопля и заобиколен от смола като горещи нотки на тонка и деликатна ванилия. Гурме, съблазнителното лице е допълнително подчертано от сладка папрат , която е една от основните съставки на целия Hypnotic Poison линия.

Характерния флакон с формата на захаросана ябълка с тъмни пластове от разтопена лава е най-близък по форма и комбинация от нюанси на екстракта от парфюм аромат на Hypnotic Poison . Гърлото на бутилката е украсена с черна панделка със CD печат и флакон е увенчана с черна запушалка , която акцентира върху по-тъмен ( вещица ) страна на състава . Тя е на разположение от януари 2014 г. 50 мл Eau де Parfum и Eau де Parfum 100ml .

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de parfum за жени е лансиран през 2014 година.