Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 20
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 10 May, 2021.

Coach Coach EDP парфюм за жени - 50ml

Модел EDP
Производител Coach
Цена: 75.00лв.
Коментари
Coach представя своя нов аромат - Coach the Fragrance - през септември 2016. Парфюмът носи същото име като изданието от 2007 г., но определено е съвсем различно създание със състава и бутилката. Coach the Fragrance е създаден като аромат, който ще предаде спонтанната енергия и прохладата на Ню Йорк. Според "Стюарт Вевърс", творческият директор на къщата, "Coach the Fragrance" е "аромат, който представлява свободното настроение на Coach ... аромат, който е индивидуален, автентичен и хладен".

Актрисата Chloë Grace Moretz е избрана за лицето на новия аромат и кампанията, изстреляна от Стивън Мейсел. Тя представлява изцяло американското момиче с "младост, модерност, автентичност и естествена красота". Актрисата каза: "За мен този парфюм е всичко, което обичам. Той е модерен и щастлив. Той отлично улавя духа, енергията и вълнението, които Стюърт донесе на Coach. "

Съставът е флорален с живи топки от листа малина, розов пипер и круша, които представляват енергията на Ню Йорк. Сърцето включва автентично съчетание от турска роза, поставено на основата на велур мускус и сандалово дърво, които символизират кожените аксесоари, които правят марката известна.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет