Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 7
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 23 December, 2018.

Coach Coach EDT парфюм за жени - без опаковка - 90ml

Модел без опаковка
Производител Coach
Цена: 60.00лв.
Коментари
Есента на 2016 г. приветства новия аромат на Coach - Coach the Fragrance - в две версии: Coach Eau de Parfum и Coach Eau de Toilette.

Coach Eau de Toilette е обявен за последен аксесоар и въплъщение на ценностите и наследството на тази емблематична американска марка, вкоренена в прохладната и градска атмосфера на Ню Йорк. Смята се, че е енергичен, чувствен аромат, който символизира решаващата, модерна и независима жена, която им дава модерна класика.

Версията Eau de Toilette на новия аромат е разработена от парфюмерийните Nathalie Gracia-Cetto и Sonia Constant, за която се твърди, че е вдъхновена от спонтанната енергия и градския стил на центъра на Ню Йорк. Ароматът е описан като цветен - зелен състав, пълен с контрасти, като се започне с круша, мандариново масло и розов грейпфрут, развивайки се със сърце от елегантна бяла роза Алба, българска роза и жасмин Sambac, и завършвайки с основа от бял кедър, мускус , сандалово дърво и дъбов мъх.

Бутилката е със същата форма като Eau de Parfum, с изключение на това, че вместо бежово е оцветена в меко розово със сребърни акценти. Тук се намират и подписващите детайли на дизайна на автобусите, като кожен етикет, който виси от едната страна и емблемата на коня и каретата е гравирана в чашата на бутилката.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет