Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 20
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 07 December, 2020.

Coach Dreams EDP парфюм за жени - 60ml

Модел EDP
Производител Coach
Цена: 75.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Coach Dreams Eau de Parfum пресъздава свободата и приключението от пътуването по пътищата на Америка. Вдъхновен от слънчевото пътуване, изпълнено с интересни възможности, Coach Dreams ви отвежда на пътешествие, от началото до края му, като пресъздава очакването, безкрайността на пътя и събраните спомени. Създаден от майстора-парфюмерист Антоан Мезондю, бляскавият, дървесен парфюм се разкрива с нотки на горчив портокал и сочна круша, които разкриват топло сърце от гардения и кактусов цвят преди да разгърне базовия си подпис от чувствено Дърво на Джошуа и мускус амброксан.

Coach Dreams е жизнерадостен и безгрижен парфюм. Вдъхновен от мечтателите на 21ви век и техния безгрижен, приключенски дух. Той символизира възторга от пътешествието с приятели.” – Стюарт Вевърс, Креативен директор С дизайн, напомнящ на винтидж аптекарски флакон, вдъхновен от съкровищата, намерени по пътя, стъклената бутилка завършва със сребърно спрей-капаче под формата на Чаена роза. Изискан кожен пръстен в основата на капачето прави асоциация с богатата история на Coach в изработката на кожени изделия. Привличащата погледа опаковка, искри обсипана с бляскав розов глитер като асоциация с магията на мечтите.

Coach Dreams EDP парфюмна вода за жени е нов аромат лансиран 2020 година.