Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 16 от 20
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 29 August, 2022.

Coach Floral Blush EDP парфюм за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Coach
Цена: 52.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Избягайте от поле с диви цветя с Coach Floral Blush Eau de Parfum Spray, цветен аромат за жени с нотка на плодовитост, който завладява духа на безгрижен оптимизъм.

Празник на Coach и непоколебима индивидуалност, Floral Blush е игрив аромат, който говори за възможност и див, женствен дух. Момичето с Floral Blush е безгрижно, уверено и без усилия.

Съобразявайки се с очарованието на жената, за която е създаден, този приповдигащ аромат се отваря с прилично избухване на годжи бери и вкусен грейпфрут. В сърцето цъфтящ букет от кадифени божури, подсилен от искряща праскова, осигурява нотка на чувствена елегантност, преди затоплящото изсъхване на бялата гора и мускус да заеме централно място, обгръщайки носителя във фина изтънченост.

Забавен, свеж ,този аромат е лято в бутилка. Влага малко игривост в наши дни и прави перфектното завършване на нашите тоалети.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: Годжи Бери, грейпфрут

Сърдечни нотки: Божур, праскова

Базови нотки: Бяла гора, мускус