Горе

  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 13 April, 2020.

Collistar Pure Actives Glycolic Acid Serum - 30ml

Модел серум
Производител Collistar
Цена: 55.00лв.
Коментари
Извлечена от захарна тръстика, гликоловата киселина е съставката, която най-често се използва от дерматолозите за лечение на пилинг. Тази алфа хидрокси киселина освобождава повърхността на кожата от „мъртвите клетки“, които й пречат да диша и забавят клетъчната циркулация.

Действия: За да направят лечението възможно най-ефективно, поносимо и безопасно, изследователите на Collistar са прецизирали концентрацията и рН на гликолова киселина и са добавили още две алфа хидрокси киселини (манделова и глюконова киселина), за да завършат и подобряват ефектите. Разработен за ежедневна употреба, той действа ефективен, постепенен, неагресивен пилинг, който подновява кожата и спомага за възстановяването й до съвършенство.

Пилингът е автентично лечение за подновяване на кожата, което води до:
• по-твърд и гладък епидермис
• чист и светъл тен
• по-малко видими бръчки, тъмни петна и други признаци на стареене
• по-фин, равномерен тон на кожата
• намаляване на размера на порите и малки петна.
Видими още от първите приложения, резултатите се подобряват постепенно с времето.

Ден след ден, лечението изглажда, подновява и подмладява кожата. След четири седмици непрекъснато приложение кожата изглежда перфектно.

Масажирайте няколко капки нежно в идеално почистени лице и шия веднъж на ден (за предпочитане през нощта), като избягвате зоната на очите и устните. За гарантирани, дълготрайни резултати завършете цял цикъл на лечение, като прилагате продукта за 4 последователни седмици (същата дължина като процеса на обновяване на кожата). Лечението може да се повтаря няколко пъти годишно, като между всеки цикъл остава поне един месец. Препоръчваме да използвате останалите продукти в линията PURE ACTIVES между циклите на лечение. Внимание • Избягвайте излагането на слънце или лампи за тен по време на лечението и в продължение на седмица след това. • Не е подходящ за чувствителна, реактивна или куперозна кожа. • Не използвайте върху раздразнена кожа.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет