Горе

  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 13 April, 2020.

Collistar Pure Actives Glycolic Rich Богат дневен крем - 50ml

Модел крем
Производител Collistar
Цена: 55.00лв.
Коментари
Подхранващ крем за възобновяване плътността на кожата на лицето

Изключителен продукт на Collistar с изключително чиста и ефективна активна съставка. Специалната структура на "богат крем" е специално разработена за: оптимизиране на предаването на гликолова киселина в тъканта • засилване на хидролипидния баланс на кожата • осигуряване на допълнително подхранване, еластичност и комфорт.

Гликолова киселина. Извлечена от захарна тръстика, гликоловата киселина е съставката, която най-често се използва от дерматолозите за лечение на пилинг. Когато се нанася върху кожата, тя освобождава повърхността на кожата от „мъртвите клетки“, които не й позволяват да диша и се променя надолу върху кожата.

За да направят лечението възможно най-ефективно, поносимо и безопасно, изследователите на Collistar са прецизирали концентрацията и рН на гликолова киселина и са добавили манделова, глюконова и лактобионова киселина, които имат постепенно и неагресивно ексфолиращо действие. За да бъде кремът напълно ефективен и безопасен, формулата е обогатена с • Pentavitin®, комплекс от естествени захари, който има изключително овлажняващ ефект • екстракт от Zanthoxylum bungeanum, растение, използвано в китайската медицина като успокояващо лекарство • UV-A и UV-B филтри. Резултатът от комбинираното действие на всички тези съставки е перфектно лечение на кожата, което ден за ден стимулира оборотите на кожните клетки и подновява кожата, като спомага за възстановяването й до съвършенство.

Без парфюм, алкохол или оцветители.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет