Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 21 от 29
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 13 February, 2023.

Dali Haute Daligramme Ma Flamme EDP парфюм за жени - 100ml.

Модел EDP
Производител Salvador Dali
Цена: 185.00лв.
Коментари
Необикновена и екстравагантна легендарна двойка, Гала и Салвадор Дали имаха изключителна и безусловна любов един към друг. Тази колекция от редки парфюми е вдъхновена от Далиграмите, любовна азбука, изобретена от Дали и посветена на Гала, за да символизира тяхната слята любов. Това е изразът на тази луда любов, която е интерпретирана в ароматите.
Eau de Parfum, измислен от талантливи жени парфюмеристи – Mathilde Bijaoui, Amélie Bourgeois, Alexandra Carlin, Véronique Nyberg, Cécile Zarokian – като интимни писма, шест тайни послания, адресирани до Гала от Дали: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Queen, Ma Force, Ma Victoire. Правоъгълните стъклени бутилки, украсени със златни далиграми, обекти на мечти и удоволствие, съдържат тези божествени аромати, много от които са съставени от редки естествени суровини.

Ma Flamme от Salvador Dali е кехлибарен флорален аромат за жени.

Далиграмата "D в G" символизира пълната и завинаги симбиоза между Гала и Дали. Ma Flamme ни отвежда в един плътски свят на жизнена чувственост и вечно съблазняване.
„За Ma Flamme исках да създам анималистичен парфюм, чувствен и горящ кехлибар, в образа на тяхната изключителна и страстна любов. Пикантността на бергамот контрастира с ароматните изпарения на абсент и руска салвия, едновременно сладки и тревисти, идващи да дестилират малко славянска душа, като намигване към произхода на Гала. Примамливият и сладострастен кехлибар с червената роза от Турция, символ на безкрайна и страстна любов, се съчетава в перфектна хармония, оркестрирана от богатството на основата, където кадифените и завладяващи тонове на плътския велур се съюзяват с характера на есенцията на цистус. . Парфюм като любяща прегръдка, без задръжки" - обясни Александра Карлин, парфюмеристът на композицията Ma Flamme.

Връхните нотки са абсент, градински чай и бергамот;
средна нотка е пуешка червена роза;
базовите нотки са кехлибар, велур и лабданум.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет