Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 28 от 29
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 13 February, 2023.

Dali Haute Daligramme Ma Victoire EDP парфюм за жени - 100ml.

Модел EDP
Производител Salvador Dali
Цена: 205.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Необикновена и екстравагантна легендарна двойка, Гала и Салвадор Дали имаха изключителна и безусловна любов един към друг. Тази колекция от редки парфюми е вдъхновена от Далиграмите, любовна азбука, изобретена от Дали и посветена на Гала, за да символизира тяхната слята любов. Това е изразът на тази луда любов, която е интерпретирана в ароматите.
Eau de Parfum, измислен от талантливи жени парфюмеристи – Mathilde Bijaoui, Amélie Bourgeois, Alexandra Carlin, Véronique Nyberg, Cécile Zarokian – като интимни писма, шест тайни послания, адресирани до Гала от Дали: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Queen, Ma Force, Ma Victoire. Правоъгълните стъклени бутилки, украсени със златни далиграми, обекти на мечти и удоволствие, съдържат тези божествени аромати, много от които са съставени от редки естествени суровини.

Създаден от Cécile Zarokian, Ma Victoire, е двоен аромат, подобно на тяхната връзка, деликатен баланс между обсесивно пристрастяване и успокояваща сладост. Избликът на бергамот е омекотен от портокала, наркотичната тубероза е пашкулирана от белите мускуси, карамфилът подправя ръката от бели цветя. Като финален щрих, прахообразната ванилия идва и покрива дървесните и кожени нотки.

Връхните нотки са портокал, карамфил и бергамот;
средните нотки са тубероза, бял мускус и бели цветя;
базовите нотки са ванилия, дървесни нотки и кожа.