Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 24 от 29
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 26 July, 2020.

Davidoff Cool Water Intense EDP парфюм за мъже - 125ml

Модел EDP
Производител Davidoff
Цена: 85.00лв.
Коментари
Davidoff пуска два нови аромата от линията Cool Water: Cool Water Intense за него и за нея. Cool Water, известният парфюм, създаден от Pierre Bourdon преди 30 години, използвайки иновативната ароматна молекула Dihidromyrcenol в комбинация с лавандула (и с повече от 18 натурални съставки, включително здравец, розов пипер и етерични масла от портокал), започна новата посока на свежи водни аромати.

За да отпразнува легендарното творение и да отвори нова глава, Davidoff реши да пусне два нови парфюма: Cool Water Intense.
Предизвикателството да засилят интензивността на парфюма Cool Water, без да губи свежестта си, бяха поети от парфюмеристите Аник Менардо, Амандин Мари и Кристоф Рейно, напълно запознати с култовия статус. Тримата парфюмеристи отговориха на тази задача, като контрастираха на свежия цитрусов отвор на зелена мандарина с пищно и неочаквано плодово сърце. Зелената мандарина, използвана в състава, е събрана ръчно от общността на Вале До Каи в Бразилия, като част от устойчивото партньорство.

Мъжкият аромат на Cool Water Intense е създаден от Annick Ménardo, смесвайки зелени нотки на мандарина със сърце от кокосова вода и топла кехлибарена основа.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет