Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 16 от 16
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 12 January, 2021.

Davidoff Cool Water Mera EDT за жени - 100ml

Модел EDT
Производител Davidoff
Цена: 45.00лв.
Коментари
Легендарните издания Davidoff Cool Water за мъже и жени излизат тази година с атрактивните, тематични творения Aquaman и Mera; и двете колекционни издания с уникални композиции, подписани от парфюмериста Jerome di Marino, който описва двете творения като супер свежи, мощни и изискани. С най-новия старт се гмуркаме в дълбоките морета, търсейки Краля и неговата безстрашна кралица, които се превърнаха в перфектен мач и са вдъхновение за това лятно стартиране от Davidoff.

Никой герой обаче не би бил напълно завършен без героиня. Мера, съпругата на Аквамен, сама по себе си воин и кралица, споделя неговата неукротима сила, непоколебима твърдост и неудържима харизма. Ароматът, вдъхновен от Mera, споделя богат цветен характер, освежен с хладните аромати на зелени мандарини. Този букет безпроблемно съчетава сърдечни нотки на ослепителна магнолия и пищно изсъхване на тубероза. "Играх с разцъфналите фасети на магнолия и тубероза, отекващи воднистите акценти на оригиналния аромат. Мандарината също е ключ към женския аромат, но той намира силата си по различен начин, разкривайки я чрез сияен и ярък взрив от хрупкави листенца. " - обяснява Джером.

Подходящо оформена като капка вода, бутилката от изданието Davidoff Cool Water Mera Collector гордо се отличава с кралския символ на Атланта и по-ярък градиент от парфюма. Външната кутия е украсена с атлантите, оръжия и регалии.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: цветни листенца, зелена мандарина.

Средни нотки: магнолия.

Базови нотки: тубероза.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет