Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 30 от 41
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 26 February, 2018.

Davidoff Cool Water Ocean Extreme EDT парфюм за мъже - 200ml

Модел EDT
Производител Davidoff
Цена: 66.00лв.
Коментари
Откакто стартира през 1988 г., емблематичният Davidoff Cool Water е ароматът на водата и океана. Новата лимитирана версия Cool Water Ocean Extreme излиза през лятото на 2016 г. и подкрепя експедицията "Прищинските морета" на National Geographic, която има за цел да постави световното море под закрила.

Davidoff Cool Water Ocean Extreme се обявява като горчив и хладен аромат на изследователи, аромат на дълбоководни експедиции. Тя се опитва да рисува пейзаж с най-чистите солени, огромни пространства и ослепително отражение на светлината върху дълбокия син океан.

Новата интерпретация остава вярна на оригиналния състав и играе с интензивни аромати, които осигуряват свежест и воден характер. Съставът е създаден от Takasago perfumers Antoine Lie и Jean Jacques. Ледените свежи топ бележки включват замразена мента, плодове от хвойна и розмарин. Ароматното сърце е направено от морски нотки, лавандула, сандалово дърво и здравец. Базата осигурява свеж, мъжки подпис с аромати на кедър, кристален мускус и морски водорасли.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет