Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 71 от 80
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 02 November, 2019.

Davidoff Run Wild Део Стик за мъже - 75ml

Модел Део стик
Производител Davidoff
Цена: 27.00лв.
Коментари
През 1988 г. Davidoff пусна Cool Water, която революционизира света на мъжките аромати и зададе нова посока: предозиране на свежест, което варира от горните нотки до основата. С Davidoff Cool Water парфюмеристът Pierre Bourdon успя да улови нов аспект на мъжествеността и да отпразнува човек, който е идеално спокоен със себе си и света около него. За тридесет години Davidoff Cool Water остава един от най-продаваните мъжки аромати.
Идеалите на Davidoff остават актуални и днес, както марката заявява в съобщението си за пресата. В свят на ускорени промени и взискателни моменти да останете центрирани и заземени стана още по-голямо предизвикателство. Davidoff Parfums иска да ни напомни, че пътуването обратно към нашата вътрешна природа преминава през самата природа. За тези, които знаят как да слушат, природата е несравнимо ръководство, безкраен източник на сила и самоувереност. Водени от тази идея, Davidoff представя ново ароматно дуо , наречено Run Wild.

Изданието Run Wild за мъже е създадено от парфюмеристите Александра Карлин и Пиер Герос, обявени за разкошен ароматен аромат. Заснемайки дивата и автентична природа, ароматът съдържа повече от шест естествени съставки. Сред тях са американската пустинна лавандула, канела от Мадагаскар и балсами от ела.

"Уморен от монотонността на града, RUN WILD е за бягство. Свободните духове, привличани обратно към природата, връщайки се към поразителен природен пейзаж, съживен от свежестта на дивата природа."

Връхни нотки: канела и джинджифил
Средни нотки: лавандула
Базови нотки: ела смола, тонка боб
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет