Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 14
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 26 August, 2019.

Davidoff Run Wild for Her EDP парфюм за жени - 50ml

Модел EDP
Производител Davidoff
Цена: 50.00лв.
Коментари
През 1988 г. Davidoff пусна Cool Water, която революционизира света на ароматите и зададе нова посока: предозиране на свежест, което варира от горните нотки до основата. С Davidoff Cool Water парфюмеристът Pierre Bourdon успя да улови нов аспект на мъжествеността и да отпразнува човек, който е идеално спокоен със себе си и света около него. За тридесет години Davidoff Cool Water остава един от най-продаваните аромати.

Идеалите на Davidoff остават актуални и днес, както марката заявява в съобщението си за пресата. В свят на ускорени промени и взискателни моменти да останете центрирани и заземени стана още по-голямо предизвикателство. Davidoff Parfums иска да ни напомни, че пътуването обратно към нашата вътрешна природа преминава през самата природа. За тези, които знаят как да слушат, природата е несравнимо ръководство, безкраен източник на сила и самоувереност. Водени от тази идея, Davidoff представя ново ароматно дуо, наречен Run Wild.

"Уморен от монотонността на града, RUN WILD е за бягство. Свободните духове, привличани обратно към природата, връщайки се към поразителен природен пейзаж, съживен от свежестта на дивата природа."

Davidoff Run Wild for Her е подписано от Aliénor Massenet и Emilie Coppermann. Ароматът е сочен, плодово-цветен, създаден с паметта на вкуса на шам-фъстък крем. Зеленият шам-фъстък се смесва с червен нар за разлика от цветното сърце на жасмина и основата на пустинната лилия.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: нар и шам фъстък.

Средни нотки: Жасмин.

Базови нотки: пустинна лилия.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет