Горе

Diesel Fuel for Life Homme EDT за мъже - без опаковка - 75ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 30 June, 2009.

Diesel Fuel for Life Homme EDT за мъже - без опаковка - 75ml

Модел без опаковка
Производител Diesel
Цена: 66.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Diesel Fuel for Life за мъже: Ароматното сърце на мъжкия аромат Fuel for Life разкрива най-древната, класическа нотка в мъжката парфюмерия - лавандулата получена на базата на комарин. Без нея дървесният аромат би бил само изгубена илюзия. Fuel for Life е много повече от съчетание на съставки. Той е като лъч светлина, която провокира въображението. Може би никога досега на мъжете не е предлаган толкова семпъл и модерен аромат.В същото време, той не е просто набор от изходни съставки, а по-скоро е една смесица от вибрации.

Първата вибрация, силно ароматна и прохладна, идва от малка доза звездовиден анасон. Той придава изисканост и блясък на аромата. Втората вибрация е тази от фрамбинон: аромат близък до белия мускус. Пъвоначално едва доловим, при контакт с кожата той оживява и придава на Fuel for Life плодова свежест, безпрецедентна за мъжките тоалетни води.

Впечатлението се усилва от неустоимата ефирност на хелиотропин - третата амброво-дървесна вибрация, която е противоположна на втората. Тя намеква за самоуверена мъжественост, за ясна, многообразна и фундаментална чувственост така естествени благодарение на вечното, безсмъртно цвете.

Мъжкият флакон е вдъхновен от манерка за алкохол. Той е облечен с кафяв деним в ретро стил, който се разкопчава от страничен цип.

Лансиран през 2007 година.