Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 60 от 149
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 01 December, 2018.

Dolce&Gabbana The Only One комплект за жени - 50ml EDP + 10ml EDP

Модел Комплект
Производител Dolce and Gabbana
Цена: 115.00лв.
Коментари
Dolce&Gabbana The Only One комплект за жени - 50ml EDP + 10ml EDP

Бъдете влюбени от Dolce & Gabbana The Only One Eau de parfum, изтънчен ориенталски аромат на жени от ванилия, който е толкова хищен, колкото и изискан.

Нова глава в колекцията "Dolce&Gabbana" Единствената колекция "Only" е елегантен и интригуващ аромат, вдъхновен от приятната игра на противоположностите. Непредвидимият му синтез на виолетови и нотки на кафе запленява сетивата, правейки го перфектно подходящ за една светска жена с очарователна страна.

The Only One се отваря с флористични и свежи виолетови нотки, съчетани с фини нотки на бергамот, които превръщат в пристрастяваща комбинация от богато кафе и ирис. И накрая, този прекрасен аромат загрява и утешава сетивата с ванилия и пачули.

Защо го обичаме The Only One не е очевидна комбинация от бележки за смесване, но със сигурност създава нещо хубаво и неустоимо - точно като жената, която представлява. Това е перфектният аромат за вечерно облекло; богатите му бележки са изпълнени с мистерия и оставят деликатна пътека, след като сте напуснали стаята.

Връхни нотки: Виолетки, Бергамот
Сърце: Кафе, Ирис
Базови бележки: Ванилия, Пачули
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет