Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 84 от 89
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 21 July, 2021.

Elizabeth Arden White Tea Wild Rose EDT за жени -без опаковка- 100ml.

Модел без опаковка
Производител Elizabeth Arden
Цена: 45.00лв.
Коментари
White Tea Wild Rose носи флоралната тема и отпразнува удоволствието от фино изработения живот. Всичко е за обикновената радост и света на частните удоволствия. Както обяснява брандът, "White Tea Wild Rose улавя нежната изненада на дивата роза на ръба на океана. Надигаща се сладост слоена на свеж бриз. Чувствен букет от рози, увенчан с пресен цвят на круша. Огряваща топлина и обещание."

Композицията подчертава акорда на белия чай в началните нотки заедно с цветя на крушовото дърво, червеното френско грозде и лимонова трева. Ядрото на композицията е богата флорална, съчетана от български и турски рози, румени божури и аромати на градински чай. Сияещ мускус, мате абсолют, тонка боб и чисти кехлибарени нотки формират базовите нотки на този аромат.

„Вдъхновен от приятен спомен, когато въздухът започне да се загрява и първите цветове на сезона на розата започват да цъфтят - изпълвайки въздуха със завладяващ аромат. За да уловим този зашеметяващ момент на удоволствие от това творение, ние бутнахме атмосферните флорални нотки на подписа Белия чай и ги закрепихме с благородните розови есенции както от България, така и от Турция, за да създадем незабравим цветен подпис. “- Парфюмеристите Guillaume Flavigny & Rodrigo Flores -Рукс, описвайки вдъхновението за Бял чай Дива роза
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет