Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 16 от 19
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 03 November, 2019.

Emanuel Ungaro L'Homme Тоалетна вода за мъже - 100ml

Модел EDT
Производител Emanuel Ungaro
Цена: 42.00лв.
Коментари
Ungaro L’Homme е неговият аромат, оригинална обонятелна интерпретация на младежта без векове, в която богатството и изтънчеността намират привлекателен, иновативен обрат, съчетаващ елегантност и чувственост със съвременните градски нюанси.

Мечтателна и екзотична, нежността на кадифена праскова и цитрусовия аромат на Бергамот, заточен от нотка на Черен пипер, отварят парфюма. В сърцето си сетивата се отдават на кадифеното богатство на Орис и се съживяват в освежаващия градински чай, но скоро същността на Лавандула ги води към сигурния път на вечната елегантност. Съвременните, градски нюанси на кожата, подпомогнати от силата на пачули и кедрово дърво, връщат към динамична реалност.

Опаковката на Ungaro L’Homme отразява диалога между строгостта и свободата, класицизма и модерността. Интензивността на неговата матирана небесно синя бутилка контрастира с лъскавия сребърен етикет и капачка, където релефните надписи добавят нотка на изисканост. Във външната кутия цветовите пропорции са обърнати, което осигурява перфектния баланс.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет