Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 18 от 40
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 06 July, 2019.

Emporio Armani In Love with You EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Giorgio Armani
Цена: 145.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Чувствен и сладък аромат, Emporio Armani In Love with you Eau de Parfum е ориенталски аромат на череша, който улавя усещането за първа любов.
Страстна комбинация от сурови аспекти, In Love With You е сладък пристрастяващ аромат, който се отличава с дръзка горната нотка на черната череша, която припомня интензивността на новата любов, преди цветето на жасмин да пропусне женско сияние, което се засилва от страстна база на кехлибар, създаващи земна чувственост, която със сигурност ще ви накара да се върнете за още.

Заснемането на вида на вълнението и адреналина, които само любовта може да донесе, In Love With You въплъщава вълнението да бъдеш влюбен в деликатните и цветни нюанси, които са идеални за ежедневни и спонтанни вечери. Независимо дали търсите нов или искате перфектния аромат, който да отговаря на вашата разгръщаща се любовна история.