Top

Acqua di Parma Colonia Quercia EDC за мъже - 180ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 10 of 17
This product was added to our catalog on Friday 03 November, 2017.

Acqua di Parma Colonia Quercia EDC за мъже - 180ml

Model EDC
Manufacturer Acqua di Parma
Price:   330.00лв.
Reviews
Acqua di Parma Colonia Quercia се присъединява към великолепната колекция през 2016 година. Тя е вдъхновена от специалните и редки съставки, които в парфюмерията са ключови, за създаването на шедьоври.
Colonia Quercia ни отвежда на едно вълнуващо пътешествие до Пиемонт и неговата италианска аристократична атмосфера. Там природата се цени изключително много. Дърветата са се смятали за свещени още от дълбоки времена, защото тяхното дълголетие ги е направило свидетели на множество исторически събития. Те са съпровождали не само историята, но и традициите, които се предавали от поколение на поколение. Дъбът е смятан за "Цар на дърветата" и бил наричан още "Дървото на живота". Това се дължало на изключителната му издръжливост и дълголетие, символ на сила и мъдрост. Мъхът, който расте по кората му е изключителна и важна съставка в парфюмерийният свят.

Парфюмът носи великолепната сила на това скъпоценно дърво. Композицията включва в себе си и освежаващи цитрусови нотки, petitgrain, розов пипер, здравец, кардамон, тонка и пачули.
Acqua di Parma Colonia Quercia ще се хареса на парфюмните ценители, особено на тези, които обожават дървесните ухания!
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет