Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 2 of 13
This product was added to our catalog on Tuesday 17 March, 2020.

Ajmal Fantabulous Eau de Parfum for women - 75ml

Model EDP
Manufacturer Ajmal
Price:   60.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Ajmal Fantabulous е ярък, искрящ и освежаващ дамски флорално-цитрусов парфюм, издаден от популярната арабска парфюмерийна къща Ajmal. Ароматът идва в необичаен футуристичен флакон, предизвикващ асоциации с други светове и извънземни пространства.
Звукът на ароматната композиция започва с мразовити, свежи цитрусови нотки, които създават магическо усещане за лека, комфортна прохлада. Нежно преливащ в сърдечен акорд, парфюмът се превръща в ярък букет от ароматни флорални импулси, сякаш ви кани да се разходите из прекрасна ориенталска градина. Докато във финалния акорд парфюмът дава успокояващи вибрации на топъл, изкусителен мускус и топлината на сандалово дърво. Ароматът е чувствен, идеален за есента или зимата. Това е нещо, което ще ви помогне да се стоплите в дългите мразовити вечери и да превърнете скучния ден в фойерверки от емоции.

Връхни нотки: личи и киви
Средни нотки: жасмин
Базови нотки: мускус и сандалово дърво