Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 30 of 34
This product was added to our catalog on Wednesday 18 October, 2023.

Al Haramain Amber Oud Carbon Edition EDP unisex - 100ml

Model EDP
Manufacturer Al Haramain
Price:   150.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Елегантността на Amber Oud Carbon Edition е резултат от десетилетия отдаденост на съвършенството, тя е насочена към вас. Тъй като сте решени да направите живота си по-добър, изданието Carbon е доказателство за вашия начин на живот. С начални билкови нотки, състоящи се от лавандула, розмарин и нотки на бергамот, този начален естествен аромат отдава почит на най-добрия производител на аромати; Майката природа. Тъй като този фантастичен аромат се развива с вечните аромати на градински чай и кедрово дърво, вие напомняте, че като сте естествени към корените си, само тогава можете да бъдете най-добрият!

Ароматът се открива с връхни нотки на лавандула, бергамот и розмарин, които придават свежест и енергичност на аромата. Сърцето на този парфюм е изградено от здравец, морски нотки и градински чай, които придават мистериозен и загадъчен акцент към уханието. Базовите нотки на мъх, кедър, ветивер и кехлибар внасят топло и дълбоко усещане. Този дървесен, ароматичен аромат е подходящ за всякакви поводи, като вечерни срещи, специални случаи или ежедневието.

Връхни нотки: лавандула, бергамот, розмарин;

Сърдечни нотки: здравец, морски нотки, градински чай;

Базови нотки: мъх, кедър, ветивер, кехлибар.