Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 3 of 10
This product was added to our catalog on Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J Argentic EDP Unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Alexandre J
Price:   115.00лв.
Reviews
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J Argentic е изтънчен унисекс аромат. Невероятно интригуващото докосване до античността и мистицизма разкрива този парфюм, които се усещат навсякъде, от бутилка, подобна на бутилка за алхимични експерименти, до самата композиция. Ароматът, съдържащ се във флакона, впечатлява с неочакван лукс и необичайност. В него се долавя лек освежаващ полъх на бергамот в началните нотки, който се свързва с опушен ароматен тамян и пикантни оттенъци на индийско орехче. А луксозният дует от иглолистно-кремообразен сатенен кедър от Атласките планини и кедър от Вирджиния хармонират с кадифено-сладкия аромат на роза и деликатна пикантна мъгла от черен пипер.

Връхни нотки: бергамот
Сърдечни нотки: черен пипер, роза
Базови нотки: вирджински кедър, атласки кедър, бял мускус, дървесна смола, тамян, индийско орехче
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет