Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 9 of 10
This product was added to our catalog on Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J The Majestic Vanilla EDP Unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Alexandre J
Price:   135.00лв.
Reviews
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J The Majestic Vanilla е разкошен ориенталски гурме унисекс парфюм. Неговите създатели споделят: „Парфюмът отдава почит на първите ориенталски аромати през 20-те години на 20-ти век. Еманципираните жени допускат известен мъжки стил в интимността на опушените си будоари. Отражение на този „мъжки“ стил е The Majestic Vanilla, съчетаващ женствени нотки на плодове и ванилия със смолистата мъжественост на лабданума“. Парфюмът показва съвременната женска еманципация и истински ориенталски лукс. Ароматът стартира с нотки на свеж бергамот и мандарини плюс мека пикантност на подправката канела. В сърцето се насища с контрасти от зелени нотки на галбанум, сочни кадифени праскови и сладки зрънца тонка боб. Шлейфът на парфюма е изключителен с гъстата сладост на ванилия и топлината на дървесния кехлибар в обкръжението на опушен лабданум и чувствен мускус.

Връхни нотки: канела, бергамот, мандарини
Сърдечни нотки: праскова, тонка боб, галбанум
Базови нотки: мускус, лабданум, ванилия, дървесна смола, пачули
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет