Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 7 of 10
This product was added to our catalog on Saturday 27 March, 2021.

Alexandre J Zafeer Oud Vanille EDP Unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Alexandre J
Price:   115.00лв.
Reviews
Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre.J Zafeer Oud Vanille е секси и примамлив унисекс парфюм. Ароматът е сладък с леки нежни преливания на сочен кокос, гурме нюанс на карамелено ванилен ирис и нотки на топла дървесина от ценни видове, който ще ви завладее още с първото помирисване. Металната бутилка е оцветена в лазурен син нюанс и е украсена със златни апликации. Zafeer Oud Vanille е невероятна комбинация от интересни нотки на агарова дървесина (уд), заобиколена от нюанси на карамфил и ванилия, сладки зърна тонка боб, тофи карамел и щипка екзотика от иланг-иланг. Кокос, кожа и мускус допълват изкусителната сладост на състава.

Връхни нотки: ирис, кокос, кожа
Сърдечни нотки: иланг иланг, тонка боб, бяла дървесина, карамфил
Базови нотки: уд, мускус, ванилия
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет