Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 16 of 22
This product was added to our catalog on Wednesday 16 September, 2020.

Antonio Banderas Black Seduction EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Antonio Banderas
Price:   40.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Black Seduction е смела интерпретация на парфюма Blue Seduction, издигайки неговата съблазнителна страна на следващото ниво. Подчертава дървесни, кехлибарени и ориенталски акорди, подсилени от оригинална и интересна пикантна нотка, която въплъщава уханието на свежест и чувственост. Привечер светлините угасват, което прави всяка среща по-интимна. Със Black Seduction играта на съблазняване продължава в тъмната нощ. Изтънчен и непринуден парфюм, посветен на модерния и елегантен мъж, който се доверява на силата си на съблазняване.
Бутилката е изцяло мъжка, с опушено черно стъкло и форма на куб. Изваяната основа добавя оригиналност и индивидуалност на парфюма.
Black Seduction има естествена експлозия от цитрусови и екзотични нотки, включително италиански бергамот и касис. В сърдечната нотка имаме пикантна комбинация от две нови съставки: кориандър и индийско орехче, които при смесване със сух кардамон подсилват ароматите на кедър, сладък боб, кехлибар и мускус.

Връхни нотки: бергамот, касис
Сърдечни нотки: капучино, индийско орехче, зелена ябълка, кардамон и морска вода
Базови нотки: кехлибар и дървесни нотки