Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 22 of 22
This product was added to our catalog on Sunday 10 September, 2023.

Antonio Banderas The Icon EDP perfume for men - 100ml

Model EDP
Manufacturer Antonio Banderas
Price:   55.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

The Icon Eau de Parfum, новият мъжки парфюм от Banderas. Нов аромат от колоната The Icon, по-изискан и първокласен. Стълбът представлява успеха като състояние на ума, а ключовете за постигането му са: Автентичност и смелост.
Като The Icon EDT, ние имаме модерна и уникална бутилка, но с по-високо качество. Бутилката на The Icon Eau de Parfum е елегантна, изпълнена със сила и мъжественост. Черният цвят символизира интензивността на този парфюм, представляващ изисканост и сила.
The Icon Eau de Parfum е чиста и интензивна есенция. Направен от високоинтензивни съставки, които заедно водят до интензивен и дълготраен аромат. Имаме модерна и ярка връхна нотка, която съдържа освежаващ грейпфрут, съчетан с вибриращ черен пипер. Средните нотки включват велур и ирис, придружени от ароматни нотки на фина лавандула. Тази комбинация проявява характера и индивидуалността на парфюма. И накрая, този Eau de Parfum има силна и мощна базова нотка от масло от лабданум и ветивер, заобиколена от нотка на бензоин, което подсилва по-тъмната му страна и увеличава дълготрайността му.

Връхни нотки: грейпфрут, хвойна, черен пипер;

Сърдечни нотки: лавандула, кипарис, ирис, велур;

Базови нотки: пачули, ветивер, лабданум, бензоин.