Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 25 of 25
This product was added to our catalog on Thursday 09 September, 2021.

Baldessarini Signature EDT for men - without package - 90ml

Model без опаковка
Manufacturer Werner Baldessarini
Price:   55.00лв.
Reviews
Новият аромат BALDESSARINI SIGNATURE е направен със силни акценти: той е мъжествен, интензивен, градски и напорист. Носителят му оставя силно впечатление, дължащо се на ориенталска композиция, подчертана от силата на дървесните тонове. Това, което го прави вълнуващо, е контрастът между очарователните му слоеве и очарователната му аура.

В Baldessarini желанието за „отделяне на мъжете от момчетата“ е налице от 2002 г., започвайки с първия аромат на колекцията Baldessarini. Всеки от ароматите показва според къщата типичните атрибути на марката: характер, самочувствие и доза ирония. Те са предназначени за космополитни мъже, които преминават през живота с голяма доза самочувствие.

За първи път аромат Baldessarini съчетава дървесно-ориенталски нотки с нюанси на фужер. Розовият пипер, кипарисът и бергамотът образуват ароматно въведение, характеризиращо се с неустоимо прясна ябълка. Поразителната сърдечна нотка на новата композиция на аромата Baldessarini Signature е създадена от комбинация от Akigalawood и пачули, за обемна, мъжка нотка с леко опушени акценти. Бавно, но сигурно се изобразява чувствен, донякъде ориенталски характер. За интензивен и смислен завършек, топли, балсамови, елегантни и кожени нотки подчертават дълготрайния ефект на аромата.

Връхни нотки: розов пипер, кипарис, бергамот, ябълка;

Средни нотки: Акигалауд, акорд от фугере (папрат), пачули;

Базови нотки: кехлибар, кожа, лабданум, киприол.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет